شاهنشاهان پهلوی

شاهنشاهان پهلوی

شنبه، خرداد ۲۵، ۱۳۹۲

روزی روزگاری در ایران بزرگ



روزی میهنی بود، ایرانی بود،پادشاهی بود،آرزوهایی بود،فرداهایی بود،ملتی بود که دیگر رعیت نبود،امت نبود،ملت بود،ممالک محروثه ای نبود،کشور بود،پیشرفت بود،صنعت بود،مدرنیته بود،قدرتی در منطقه بود،پرستیژی در نقشه جامعه شناختی جهان بود،پاسپورتی بود که در فرودگاه لندن به همراه دو کشور آمریکا و استرالیا ، تنها دارندگان این پاسپورت بدون چک شدن و بدون ایستادن در صف وارد لابی خروجی میشدند ( المپیک لندن)، سیاستهای نفتی مبتنی بر مصالح ملی بود،هنر و فرهنگ و ادبی بود،سیاستی بود هرچند می لنگید ولی پایا و پویایی داشت،جشنهای ملی بود،جشن هنر شیراز بود،اقتصاد پایا و ثابت در حال رشد بود،البته بی بی سی فارسی بود که به نقض حقوق بشر در این کشور هجمه انسانمدار میبرد!
،شاهی که مدام مورد پرسش بود که چرا ایران را سوئیس نکرده ، و او میگفت ما ژاپن خاورمیانه خواهیم شد بزودی، و مردمی بودند،وضعشان بد نبود،رو به رشد،خانه دار شدن حق مسلمی بود که داشتند،سندیکای کارگری بود،اصناف بودند،اشکالاتی بود که باید رفع میشد و مردم این اشکالات را بر نمی تافتند.روشنفکرانی که یقه شاه را گرفتند که چرا سوئد و سوئیس نیستیم.صندوق رای را از شاه طلب داشتند ...
امروز ایرانی هست که کاش ممالک محروثه بود.همان روشنفکران هستند و بر سر مردم میکوبند که ما قرار نیست سوئیس باشیم از عربستان و قطر از نظر حقوق زنان جلوتریم سپاس از این حکومت،روشنفکرانی که امروز صندوق رای را که ته آن سوراخ است و رای از آن بیرون می افتد ضریح خود میدانند.
روشنفکرانی که اصلا نمی گویند اشتباه کردیم که غلط کردیم و باید خفه خون بگیریم قاعدتا.دادگستری عرفی شده دادگاه آخوندی قاجار،آموزش و پرورشی که مبتنی بر تعالیم دین باید باشد،کتبی که به میل حکام حذف و اضافه میشوند،امروز میگویند ایرانی هست که همه دنیا ملتش را بربر می شناسد،امروز ایرانی هست و رهبری چلاق و مردمی راضی از روزنه ای که به انها اجازه میدهند بین چهار نفر منتخب رهبر ، یکی را که مورد اشاره رهبر است از صندوق رای انتخاب کند،آری امروز ایرانی است،رئیس جمهورش روحانی است،همه خوشحالند که روزنه ای باز کرده اند.
بی بی سی فارسی هنوز هست و از موهبات رئیس جمهور منتخب و منتصب رهبر برای ملت میگوید.و ملتی که راضی است که پله پله به دموکراسی برسد.شاید با این پله ها صد سالی طول بکشد تا به حقوقی که سال 57 داشت برسد.
خاک بر سر ما.خاک بر سر اکثریت سفیه و اقلیتی وقیح،ملتی نیست مشتی آدم هستند دور هم ،کشوری نیست ، ایرانی نیست ...تنها نامی مانده و خاطراتی و من که غمگینم...
درود پدر...بدرود پدر ولی فرزندان ایرانت سفیهند و نادان،وقیحند و خائن.میگفتند تقصیر تو بوده که انها را آگاه بارنیاورده ای ولی زمانه در این مورد هم تو را روسفید و سربلند کرد.خیر تقصیر تو نبوده بلکه تو هم قربانی علت این سفاهت بودی،ژن معیوب است...
روشنفکرانی که تو را به هزار کار نکرده و جرم نداشته محکوم میکردند امروز آخوندی کثیف و جانی را هورا میکشند و به مردم قالب می کنند که بشتابید که فرصت از کف میرود.و اینها هنوز هم یقه تو را گرفته اند که...آری ژن معیوب است...

پیروزی روحانی مزدور



انتخابات جالبی بود
کاملا برنامه ریزی شده
چه طوری که یک حزب 3تا کاندید داره به غیر از هفت تیر کش نظام
کجای دنیا دیدی یک حزب سیاسی توی انتخابات 3 تا کاندید داشته باشه
واقعا خامنه ملت ابله فرض کرده
واقعا نادان هم هستم کسایی که دیروز رای دادن
اگه اوصول گرا ها یک نماینده داشت رای بیشتری نصب به روحانی داشتن
خامنه ایی مخصوصا این کار کرد بگه که ملت 4 سال خوش باشین تا من بتونم تجدید قوا کنم پسرم رو به تخت برسونم ریاست جمهوری هم توسط اصلاح طلب ها منسوخ کنم بشود پارلمانی صدای هیچ کی هم در نمیاد
ملت رو دست خوردین
آدمی که برای کاندید شدن از رهبری اجازه می گیره !
چه انتظاری دارید بتونه کشور رو اداره کنه !
یک سگ وفادرا به رهبر !
من شرط می بندم اگه توسط میر حسین وموسوی وکروبی و زندانیان سیاسی به ویژه نسرین ستوده را آزاد کنه
اگه تونست قاتلین مردم رو محاکمه کنه !

عاقبت یک رئیس جمهور



ﺍﺣﻤﺪﯼ ﻧﮋﺍﺩ ﺑﺪ ﻧﺒﻮﺩ
ﺍﺣﻤﺪﯼ ﻧﮋﺍﺩ ﻇﺎﻟﻢ ﻧﺒﻮﺩ
ﺍﺣﻤﺪﯼ ﻧﮋﺍﺩ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﯽ ﺑﻮﺩ!
ﺑﺎ ﻫﻤﻪ ﺩﺭﺩﺳﺮﺁﻓﺮﯾﻨﯽ ﻫﺎﯾﺶ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺑﻮﺩ ..
ﺍﺣﻤﺪﯼ ﻧﮋﺍﺩ ﺑﻪ ﻣﺎ ﻓﻬﻤﺎﻧﺪ ﮐﻪ ﻣﺎ ﻣﺮﺩﻡ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺑﯽ
ﺍﻃﻼﻋﯽ ﻫﺴﺘﯿﻢ
ﺑﻪ ﻣﺎ ﻓﻬﻤﺎﻧﺪ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ 3 ﻫﺰﺍﺭﻣﯿﻠﯿﺎﺭﺩ ﺍﺧﺘﻼﺱ
ﺷﻮﺩ ﻭ ﺁﺏ ﺍﺯ ﺁﺏ ﺗﮑﺎﻥ ﻧﺨﻮﺭﺩ
ﺑﻪ ﻣﺎ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﺍﻭ ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﺪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺎ ﺑﯽ
ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻓﻘﻂ ﻣﯽ ﻧﺸﯿﻨﯿﻢ ﻭ ﺗﻤﺎﺷﺎﯾﺶ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ
ﺍﻭ ﺗﻤﺎﻡ ﺳﻌﯽ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﮐﺮﺩ ﺗﺎ ﺑﻪ ﻣﺎ ﺑﻔﻬﻤﺎﻧﺪ ﻫﻢ
ﺧﻮﺩﺵ ﻫﯿﭽﮑﺎﺭﻩ ﺍﺳﺖ ﻫﻢ ﻣﺎ !
ﺍﻭ ﺑﻪ ﻣﺎ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﺍﺩ ﮐﻪ ﻗﻮﻩ ﻗﻀﺎﯾﯿﻪ ﺩﺭ ﺍﺻﻞ " ﻗﻮﻩ
ﻏﺬﺍﯾﯿﻪ " ﺍﺳﺖ ﻭ ﮐﺎﺭﺍﯾﯽ ﺧﺎﺻﯽ ﻧﺪﺍﺭﺩ
ﺍﻭ ﻣﯽ ﺧﻨﺪﯾﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﻗﻮﺍﻧﯿﻦ ﺭﺍ ﺩﻭﺭ ﻣﯽ ﺯﺩ ﺗﺎ
ﺛﺎﺑﺖ ﮐﻨﺪ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻭ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﮔﺬﺍﺭﺍﻥ ﺩﺭ
ﻣﺠﻠﺲ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﻗﺎﻧﻮﻧﮕﺬﺍﺭﯼ ﮐﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ !
ﺧﻨﺪﻩ ﻫﺎﯼ ﺍﺣﻤﺪﯼ ﻧﮋﺍﺩ ﺑﯽ ﻣﻌﻨﯽ ﻧﺒﻮﺩ !
ﺍﯼ ﮐﺎﺵ ﻓﺮﺻﺖ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺭﺍ
ﻧﺸﺎﻧﻤﺎﻥ ﻣﯽ ﺩﺍﺩ ...
ﺍﻭ ﮐﻮﺩﮎ ﺑﺎﺯﯾﮕﻮﺷﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺧﺎﻧﻪ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺭﯾﺨﺖ
ﺗﺎ ﺗﺮﮎ ﻫﺎﯼ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻭﺿﻮﺡ ﺑﺒﯿﻨﯿﻢ !!!


او میرود و یک پالون دیگری بر شانه های جمهوری اسلامی می اندازند اما اینبار با ریاکاری و محافظه کاری

جمهوری اسلامی برای هشت سال دیگر ثبات خواهد داشت.

پنجشنبه، خرداد ۲۳، ۱۳۹۲

آخرین نگاه اعلاحضرت





دلیل شکل نگرفتن یک اپوزیسیون قوی همان دلیل توطئه سال 1357 است .
همانهایی که با هم توطئه کردند اکنون هم جلوی هر اتحادی را میگیرند .
همه هنوز هم !! باهمند !! توطئه اجرا شده ولی هنوز پایان نیافته .
ایرانی میهن پرست بدان که تنهائی و دشمنت هفت خط !!

سه‌شنبه، خرداد ۲۱، ۱۳۹۲

شیادی به نام حسن روحانی




این روز‌ها تبلیغات گسترده‌ای برای پیروزی آخوند شیّادی به نام حسن روحانی در سطح وسیع در حال انجام است. آخوندی که تقلبی بودن دکترایش از دانشگاه گلاسگو انگلستان ( آخوند‌ها فیضیه قم را جز دانشگاه‌های انگلیس میدانند و به حق هم همینطور است) به وضع فجیع افشا شد. 

آخوندی که نشان، " ساخت ‌انگلستان" بودنش بر عکس دیگر آخوند‌ها که در زیر ریششان پنهان است درست بر روی پیشانیش مهر شده، و با داشتن زن انگلیسی‌، شش ماه از سال را رسما در انگلیس به سر میبرد. و همین یک دلیل کافی‌ است که صلاحیت آبدار چی‌ بودن در ایران را هم نداشته باشد، چه برسد به ریاست جمهوری.

آخوندی که توانایی، کفایت و مدیریتش پیش از اینها محک زده شده و ثابت شده است که حتی توانایی مدیریت خانوادهٔ چند تنی خویش را ندارد و آنچنان بیکفایت و بدون شایستگی رفتار کرده است که پسر نوجوانش دست به خود کشی میزند و دیگر فرزندان نیز در شرایط روحی‌ بحرانی‌ به سر میبرند، چنین شیّادی میخواهد کشوری که ۷۵ در صد جمعیتش جوان هستند را مدیریت کند!

آخوند شیّادی که رسما اعلام می‌کند، در قدیمی‌‌ترین تمدن و کشور ثروتمند ایران، حکومت و رژیم آخوندی، آنچنان عزت، شکوه و عظمت ملت ایران را گرفته است، که جز قبایل بدوی آفریقا ملتی حاضر به همکاری با آن نیست، پول یکی‌ از ثروتمندترین کشور‌های دنیا را آنچنان بی‌ارزش گردانده که از سیستم پولی‌ جهان خارج گشته است، قدیمی‌ترین ملت و تمدن دنیا را آنچنان بی‌ ارج و ارزش کرده که هیچ جای دنیا برای گذرنامه ش پشیزی ارزش قائل نیستند، آخوند وقیحی که آنچنان مردم ایران را احمق میداند که می‌گوید:
اگر میخواهید همهٔ اینها به جای خود برگردد و به وضع زمان شاه فقید ایران برگردید بشتابید یک بار دیگر به ما آخوند‌ها رای دهيد ! ! !
آخوندی که اسم و فامیلش نیز حقیقی‌ نیست و در طول مدت زندگیش چندین بار تغییر نام و فامیل داده است، و جدیدا اعلام کرده که فامیلش فریدون بوده و به روحانی تغییر داده است، و احتمالا فردا به بران و یا گوردان و امثال این گونه نام خانوادگی‌های ننگین برای بار دهم تغییر خواهد کرد.

سازمان اطلاعات پلید جمهوری اسلامی در جهت تبلیغ برای این شیاد و برای شیرین کردن این آخوند انگلیسی‌ نزد مردم، از هیچ طرفند کثیفی رویگردان نیست، از علم کردن احمدی‌نژاد دیگری به همان شکل و قیافه، و با همان حماقت‌ها و وقاحت‌های مشهور احمدی‌نژاد در هیبت و نام سعید جلیلی، که برای ترساندن مردم، رسما اعلام کرده که اهدافش در جهت نابودی ایران و هر آنچه از دوران سیاه احمدی‌نژاد باقی‌ مانده است، و چندین برابر احمدی‌نژاد قصد خرابکاری و بی‌ آبرویی برای ایران را دارد، از حمایت شیادان به اصطلاح اصلاح طلبی مثل سید خندان، خاتمی گرفته، تا به راه انداختن سیاه بازی مخالفت یکی‌ از رسواترین نوکران انگلیس، آخوند مصباح یزدی که نماینده تام الاختیار ملکه و حافظ منافع انگلیس در ایران است،
همه و همه برای روی کار آوردن دلقک و عروسک خیمه شب بازی دیگری است که در جهت حفظ منافع غرب ، حتی به قیمت نابودی، اعدام، کشتار، فقر و ذلت ملت ایران..... تلاش کند.

در جهت تبلیغ و محبوب کردن این شیاد، خبرگزاری سپاه و سازمان اطلاعات جمهوری اسلامی، فارس، می‌نویسد:

محمدتقی مصباح یزدی با حمله به محمد خاتمی و حسن روحانی٬ به حامیان خود نسبت به انداختن «رای اشتباه» در صندوق‌های رای هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری فارس٬ مصباح یزدی این مطلب را روز سه‌شنبه (۲۱ خرداد) در جمع گروهی از زنان حامی سعید جلیلی بیان کرده است.

وی گفته که «انداختن یک رأی اشتباه در صندوق که به ضرر اسلام و نظام اسلامی تمام می‌شود گناهش سخت‌ است.»

رئیس مؤسسه «امام خمینی» با اعلام اینکه منحنی ارزش‌های اسلامی در ایران رو به نزول است٬ خواستار پیدا شدن «مردی» شده که «مسیر این منحنی را صعودی کند.»

مصباح یزدی در بخش دیگری از سخنان خود بی‌‌آنکه به نام محمد خاتمی اشاره کند٬ مخالفت رئیس دولت اصلاحات با سر دادن شعار «مرگ» را نشانه «علاقه به دنیا» دانسته است.

وی همچنین بدون آنکه نامی از حسن روحانی ببرد٬ گفته است: «افرادی که این سخن را بیان می‌کنند که کدخدا را ببینیم تا کار ما راه افتد٬ چه قدر نادان هستند.»

این روحانی محافظه‌کار همچنین ادعا کرده که «اکنون مردم محروم با همه سختی‌ها می‌سازند و این غرغر‌ها برای پولدارهاست.»

محمدتقی مصباح یزدی به عنوان رهبر «جبهه پایداری» در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از سعید جلیلی حمایت می‌کند.

ساده لوحی ایرانیان




ترکا رابطشون با ایرانیها افتضاحه و از هر فرصتی برای تحقیر ایرانیها استفاده میکنند .عده ای اعتقاد دارن این زنه فیروزه در سریال یک انسانِ خوب نشون داده شده ولی اصلا اینطور نیست.

1)زشت ترین بازیگرشونو آوردن به عنوانِ یک زنِ ایرانی معرفی کردن! در این سریال تا جایی که تونستن زشت تر هم کردنش مخصوصا با اون چتری های مزخرفش.اگه زشتتر از این بازیگر داشتن اونو میاوردن

2)دستاش رو سحر انگیز نشون دادن تا بگن ب هرکی دست میزنه جادو میشه برای همین هم تونسته سولی رو جادو کنه در واقع این زن رو جادوگر نشون میدن که میتونه انسانها رو سحر کنه

3) در آخر معلوم میشه سوگولیه شاه طهماسب بوده که اومده سولیو بکشه ولی دید جاش خوبه فعلا داره طمع میکنه

4)وقتی از قصر پرتش میکنن بیرون فردای اون روز سولی مریض میشه و دکتر تشخیص میده زهر بخوردش دادن و معلوم میشه اون فیروزه زهر رو ریخته بوده ...

5) اصلا شخصیت فیروزه وجود خارجی نداره در تاریخ و نویسنده به عمد این ماجرا رو وارد داستان کرده و کاملا هدفمند برای تحقیر ایرانیها این کارو کرده...

دوشنبه، خرداد ۲۰، ۱۳۹۲

شاهکارهای احمدی نژاد




آیا می‌دانید که اگر شخصی ۲۰۰ سال عمر کند و هرماه ده میلیون تومان خرج کند، در طی ۲۰۰ سال به ۲۴ میلیارد تومان نیاز خواهد داشت؟

آیا می‌دانید آقای احمدی‌نژاد ۳۴۰ هزار میلیارد تومان را از درآمد های نفتی بر باد داده است؟
(بانک مرکزی – وزارت نفت – روزنامه سرمایه۱۷/۱۲/۸۷ و ۰۶/۰۳/۸۸)

آیا می‌دانید که در طول تاریخ ۴۰۰۰ ساله ایران هیچوقت این ثروت برای ایران بوجود نیامده بود؟

آیا می‌دانید که در جنگ ۸ ساله؛ سالانه بطور متوسط ۱۲۵ میلیارد دلار خسارت به کشور وارد شد، اما عملکرد احمدی‌نژاد باعث شد سالانه ۱۸۸ میلیارد دلار خسارت به کشور زده شود؟ (جدول متن ثروت‌های ملی بر باد رفته در همین مطالب عملکرد اقتصادی)

آیا می‌دانید خسارت دولت احمدی‌نژاد در اقتصاد، حدود ۷۵ درصد جنگ ۸
ساله با صدام بوده و خسارت‌های اجتماعی، علمی و معنوی و فرهنگی و سیاسی
آن قابل محاسبه نیست؟(جدول متن ثروت‌های ملی بر باد رفته در همین مطالب عملکرد اقتصادی)

آیا میدانید که دولت احمدی‌نژاد گاز را از کشور ترکمنستان ۳۵۰ دلار در هر هزار متر مکعب می خرد و به ترکیه ۲۰۰ دلار می فروشد؟ و آیا می‌دانید که پیشنهاد ترکمنستان ۱۴۰ دلار بود، اما پس از طولانی شدن مذاکرات، نهایتاً قرارداد ۳۵۰دلاری منعقد شد؟ (روزنامه سرمایه ۱۴/۱۰/۸۷)

آیا می‌دانید که ۴۴ درصد درآمد‌های نفت، گاز و پتروشیمی کشور در پس از انقلاب، در طی دوره ۴ ساله ریاست جمهوری احمدی‌نژاد اتفاق افتاده است؟ (وزارت نفت – بانک مرکزی – روزنامه سرمایه ۱۷/۰۲ و ۰۶/۰۳/۸۸)

آیا می‌دانید که خسارت اقتصادی احمدی‌نژاد آنقدر زیاد است که به هر خانواده ایرانی بیش از ۵/۱ کیلوگرم طلا می رسید؟
(مقاله فرصت سوزی‌ها وخسارات اقتصادی احمدی‌نژاد)

آیا می‌دانید که لایحه چند همسری را دولت احمدی‌نژاد به مجلس تقدیم کرده بود تا بصورت قانون درآید؟ (سایت مجلس)

آیا می‌دانید که ساخت پالایشگاه‌های نفت در دولت احمدی‌نژاد، سالانه۵/۱ درصد پیشرفت داشته و با این حساب ۶۷ سال طول می کشد تا ساخته
شوند؟(روزنامه سرمایه ۱۴/۰۲/۸۸)


آیا می‌دانید که مهندس میر حسین موسوی در زمان جنگ از محل صرفه جویی برنج یارانه ای، پالایشگاه آبادان را در در طی ۹۸ روز به بهره برداری رساند؟(سایت کلمه)


آیا می‌دانید که دارندگان سهام عدالت بابت قسط‌های دو سال ۸۶ و ۸۷ حدود ۲۰۰ هزار تومان به دولت بدهکارند، اما دولت برای جمع آوری رای، ۸۰ هزار تومان سود آنها را پرداخت می کند و پس از به قدرت رسیدن، اقساط را دریافت خواهد کرد؟ (روزنامه سرمایه یکی از شماره‌های اردیبهشت)


آیا می‌دانید به علت اینکه شرکت‌های زیان ده را به شرکت‌های سهام عدالت داده اند، سهام عدالت فاقد سود بوده، اما دولت برای عوامفریبی سودی پرداخت می کند؟(روزنامه سرمایه یکی از شماره‌های اردیبهشت)

آیا می‌دانید که در بازارهای خرید و فروش سهام، سهام عدالت پانصد هزار تومانی را حتی به ۵۰۰ تومان نمی خرند؟(بروید امتحان کنید)


آیا می‌دانید که گرانی لجام گسیخته در جامعه، که نتیجه سیاست های اقتصادی احمدی‌نژاد است باعث شده، ارزش حقوق ۷۰۰ هزار تومانی امروز مانند حقوق ۲۰۰ هزار تومانی سال ۸۴ باشد؟


آیا می‌دانید طبق آمار بانک جهانی، فساد در دستگاههای دولتی ایران در طی ۴ سال دولت احمدی‌نژاد ۶۵ رتبه اضافه شده و به ۱۴۱ در بین ۱۹۴ کشور دنیا رسیده است؟ (صندوق بین المللی پول – روزنامه سرمایه ۰۶/۰۲/۸۸)


آیا می‌دانید که اعتبار گذرنامه ایرانی در بین ۱۹۴ کشور جهان به رتبه ۱۹۳ رسیده و فقط یک کشور وضع بدتری نسبت به ما دارد؟ (صندوق بین المللی پول – روزنامه سرمایه ۰۶/۰۲/۸۸)

آیا می‌دانید عملکرد احمدی‌نژاد در بانک‌های کشور، آنها را به پرتگاهورشکستگی کشانده و آیا می‌دانید که ورشکستگی بانکها در هر کشوری از خطر جنگ بالاتر است؟ (دنیای اقتصاد ۰۳/۱۲/۸۷ و روزنامه سرمایه ۰۶/۰۲/۸۸)

آیا می‌دانید که امارات و قطر از میدان‌های گازی مشترک سالانه بیش از هزار میلیارد تومان گاز بیشتر برداشت می کنند و عدم سرمایه گذاری دوازده ایران در دولت نهم منجر به این شده که همسایگان شمالی و جنوبی منابع و ثروت مردم ایران را به یغما ببرند و همچنین اهمیت این موضوع کمتر از واگذاری خاک ایران به بیگانگان نیست؟ (وزارت نفت – روزنامه سرمایه ۲۱/۰۲ و ۱۰/۰۲/۸۸)

آیا می‌دانید عملکرد تنش زای سیاست خارجی احمدی‌نژاد باعث شده :

۱- کالاهای وارداتی ۴۲ هزار میلیارد تومان گران خریداری شود .

۲- تحریمهای بین المللی امکان تکمیل طرح‌های نفت و گاز و پتروشیمی و سایر صنایع را غیر ممکن می سازد .

۳- باجهای فراوانی در نفت و گاز و انرژی اتمی و حتی در زمینه حقوق ایران در دریای خزر به روسیه داده شود .

۴- امکان انتخاب ایران برای عقد قرارداد با شرکت‌های معتبر و مهم نفت و گاز دنیا از دست برود و بجای آن شرکت‌های دست چندم چینی و روسی و حتی ویتنامی و اندونزیایی با تکنولوژی عقب افتاده جایگزین آنها شود.

۵- طرح‌ها و کارخانه‌های جدید ایجاد نشود و مسیر رشد و توسعه کشور بسته شود .

۶- و صدها فرصت ثروت و درآمد و میلیون‌ها شغل از دست برود؟
(بانک مرکزی – بانک جهانی – روزنامه سرمایه ۰۲/۰۳/۸۸)

آیا می‌دانید سیاست خارجی احمدی‌نژاد با کشور هایی در ارتباط است (جزایر قمر) که دولت آنها حتی پول بلیط هواپیما ندارد و با خرج ایران به کشور ما می آیند؟

آیا می‌دانید احمدی‌نژاد در سفر به کنیا (کشور آفریقایی) پیشنهاد داده که ایران حاضر است نفت را با ۳۰ درصد تخفیف بفروشد؟ (اکو نومیست شماره‌های مربوط به اسفند ماه ۸۷)

آیا می‌دانید یک رئیس جمهور در دنیا به عنوان دکور و نماد یک ملت و کشور مطرح است و لحن صحبت و برخوردهای آقای احمدی‌نژاد باعث شده نگاه جهانی به ایران، یک نگاه منفی و نامناسب باشد؟

آیا می‌دانید که بسیاری از کارخانه هایی که احمدی‌نژاد در دو سال اول ریاست جمهوری خود افتتاح کرد بین ۶۳ تا ۹۵ درصد آنها در زمان خاتمی ساخته شده بودند؟ (روزنامه سرمایه ۲۹/۰۲/۸۸)

آیا می‌دانید پروژه ماهواره ایرانی امید در دولت‌های قبلی شروع شده بود و عمده کار آن را دولت خاتمی انجام داده بود؟

آیا می‌دانید که تعدادی از پروژه‌ها و طرح‌ها و کارخانه‌ها در زمان خاتمی به بهره برداری رسیده و آن زمان افتتاح شده بود ، اما وزرای احمدی‌نژاد دوباره آنها را افتتاح می کنند؟ (روزنامه سرمایه ۲۹/۰۲/۸۸)

آیا می‌دانید که دولت احمدی‌نژاد شروع حفاری و ساخت تونل البرز را در راه آهن اصفهان – شیراز با نشان دادن تونل دیگری، به عنوان اتمام و بهره برداری به ملت گزارش داد و ملت را فریفت؟ (اعتماد ۱۰/۰۲/۸۸)

آیا می‌دانید که صدا و سیما عملکرد کوچک احمدی‌نژاد را بسیار بزرگ جلوه داده و بارها برای آن تبلیغ راه می اندازد، اما عملکرد دولت خاتمی را گزارش نمی کرد؟

آیا می‌دانید که در دولت خاتمی راه آهن بافق – مشهد به طول ۱۰۰۰ کیلومتر سه ساله ساخته شد، اما در دولت احمدی‌نژاد سالانه کمتر از ۵۰ کیلومتر راه آهن ساخته شده است؟ (اعتماد ۱۰/۰۲/۸۸)

آیا می‌دانید هزاران میلیارد تومان از درآمد‌های نفتی به خزانه واریز نشده و مشخص نیست که چه شده است؟
(روزنامه سرمایه ۰۱/۰۲/۸۸ و دیوان محاسبات)

آیا می‌دانید که برای صادرات میوه ایران، هواپیمایی عوارض سنگینی می گیرد، اما برای واردات میوه عوارض پایین؛ و نتیجه این امر آن شده که میوه های خارجی باعث ورشکستگی باغداران و کشاورزان شود؟ (روزنامه سرمایه ۱۴/۰۲ و ۲۹/۰۱/۸۸)

آیا می‌دانید که در دولت خاتمی ایران به خودکفایی گندم رسید اما با سیاست‌های دولت احمدی‌نژاد، سال ۱۳۸۷ با ۵ میلیون تن واردات یکی از بزرگترین وارد کنندگان گندم جهان شده ایم؟ (روزنامه سرمایه ۱۴/۰۲ و ۲۹/۰۱/۸۸)

آیا می‌دانید که در دولت احمدی‌نژاد در طی حدوداً چهار سال فقط ۲۱۰۰ واحد مسکن مهر ساخته شده (یعنی سالانه ۵۲۵ واحد) و با این روند برای رفع مشکل مسکن مردم و جوانان بیش از ده هزار سال زمان لازم است، این در حالی است که تاریخ ایران از زمان هخامنشیان تا به حال ۲۵۰۰ سال بیشتر نیست؟ (سایت مسکن مهر – وبلاگ مهندس عبدالعلی زاده – و یکی از شماره های اردیبهشت روزنامه سرمایه)

آیا می‌دانید به اعتراف مسئولان دولت و نظر کارشناسان طرح هایی مانند مسکن مهر، بنگاههای زود بازده، اشتغال سریع و سهام عدالت همگی طرح های شکست خورده اند و تقریباً هیچ نفعی برای ملت نداشته و دولت با تبلیغات فراوان از طریق تلویزیون و رادیو توانسته نظر مردم را جلب کند؟ (روزنامه سرمایه ۲۸/۰۲/۸۸)

آیا می‌دانید در معاونت برنامه ریزی و نظارت رئیس جمهور با راه اندازی دوره‌های چند ماهه به تعدادی از همکاران دولتی، مدرک فوق لیسانس داده می شود. این در حالی است که در دانشگاهها برای گرفتن مدرک فوق لیسانس بایستی حدود دو سال وقت صرف کرد؟ (روزنامه سرمایه ۲۰/۰۲/۸۸)

آیا می‌دانید که صدها میلیارد برای راه اندازی گشت‌های ارشاد توسط احمدی‌نژاد اختصاص داده شده، این در حالی است که احمدی‌نژاد قبل از ریاست جمهوری خود حجاب زنان و دختران و تیپ پسران را مشکل نمی دانست؟ (قانون بودجه ۸۶ و۸۷)

آیا می‌دانید که ایران از نظر تورم و گرانی چهارمین کشور دنیاست؟(بانک جهانی - روزنامه سرمایه۱۷/۰۲/۸۸)

آیا می‌دانید با ثروتی که احمدی‌نژاد بر باد داد و فرصت سوزی هایی که کرد، می شد:

۱- همه ایرانیان دارای شغلی با حقوق مناسب بشوند .

۲- هیچ کس بی‌خانه نباشد و همه خانه دار شوند .

۳- بیش از نصف مناطق خشک و صحرایی ایران را باغ و جنگل و مزرعه کرد .

۴- درآمد هر خانواده ایرانی را در سال به بیش از ۴۰ میلیون تومان رساند .

۵- ایران را برای همیشه از فقر و بی‌کاری و عقب ماندگی نجات داد .
(تحلیل مربوط به مطالب با ثروتی که احمدی‌نژاد بر باد داد چه کارهایی ممکن بود؟)

آیا می‌دانید که در دولت احمدی‌نژاد علی رغم اینکه درآمدهای سالانه ۴ برابر درآمد سالانه خاتمی بود، بودجه تحقیقات علمی ۵/۴ برابر کاهش یافته است؟ (قانون بودجه ۸۶ و۸۷)

آیا می‌دانید در هر جامعه‌ای هر چه تحقیقات علمی بیشتر باشد، ثروت و درآمد مردم آن کشور نیز بیشتر می شود؟ مثلاً ۲۶ درصد تحقیقات علمی دنیا در آمریکا انجام می شود و حدود ۲۷ درصد از ثروت تولیدی سالانه در جهان متعلق به آمریکاست. (بانک جهانی - گزارش سازمان ملل متحد)

آیا می‌دانید که دولت احمدی‌نژاد استادان توانمند و نامدار و با تجربه را در دانشگاهها باز نشسته می کند؟
(اخبار مختلف چند سال اخیر)

آیا می‌دانید سازمان مدیریت و برنامه ریزی در هر کشوری، مغز برنامه ریزی برای پیشرفت آن کشور است، و آقای احمدی‌نژاد آن سازمان را منحل کرد؟

آیا می‌دانید دولت احمدی‌نژاد با کنار گذاشتن برنامه توسعه چهارم، که بسیار برنامه پیشرفته و علمی بود، امکان ایجاد ۵۶۰ هزار میلیارد تومان درآمد برای کشور و مردم را از بین برد؟ (برنامه توسعه چهارم)

آیا می‌دانید بر اساس گزارش رسمی دیوان محاسبات کشور (وابسته به مجلس همفکر دولت) در بودجه سال ۱۳۸۶، ۵۴ درصد تخلف توسط دولت احمدی‌نژاد صورت گرفته و رقم تخلفات در آن سال به ۶۶ هزار میلیارد تومان می رسد؟ (گزارش دیوان محاسبات مجلس - روزنامه سرمایه ۲۴/۰۱/۸۸)

آیا می‌دانید که در بودجه سال ۱۳۸۵ دولت ۲۰۰۰ مورد تخلف داشته است و عمده این تخلفات مربوط به وزارت نفت بوده، یعنی پولدار ترین وزارتخانه؟ (گزارش دیوان محاسبات مجلس - روزنامه سرمایه ۲۴/۰۱/۸۸ و
۲۳/۱۱/۸۷ و ۲۱/۱۱/۸۷)

آیا می‌دانید به هنگام قرائت گزارش دیوان محاسبات در مورد تخلفات دولت، در مجلس، به علت کثرت تخلفات انجام شده تعدادی از طرفداران احمدی‌نژاد سعی در جلو گیری از خواندن تخلفات می کردند؟ (روزنامه سرمایه۱۹/۱۲/۸۷)

آیا می‌دانید که دولت احمدی‌نژاد بخشی از بودجه عمرانی را صرف کارهایی مانند ساخت باشگاه ورزشی و امثال آن کرد تا رای جوانان را برای مرحله دوم ریاست جمهوری خود جذب کند؟ (روزنامه سرمایه ۰۱۰/۰۲/۸۸ – گزارش دیوان محاسبات مجلس)

آیا می‌دانید دولت بودجه وزراتخانه‌های خود را حد اقل ۸۰ درصد افزایش داده اما بودجه سازمان هایی مثل بازرسی، مجلس و غیره را که گزارش تخلفات دولت را داده اند حدوداً ۵۰ درصد کاهش داده است؟ (روزنامه سرمایه ۱۹/۱۲ و۲۱/۱۱/۸۷)

آیا می‌دانید بر اساس گزارش دیوان محاسبات مجلس، یعنی اصلی‌ترین و رسمی‌ترین نهاد نظارتی کشور، دولت احمدی‌نژاد متخلف‌ترین دولت ایرانی در زمینه بودجه، از نظر تعداد و مبلغ بوده و روزانه ۷ تخلف بودجه‌ای در دولت صورت گرفته است ؟ (گزارش دیوان محاسبات مجلس - روزنامه سرمایه ۰۱/۰۲/۸۸)

آیا می‌دانید در دولت احمدی‌نژاد بیش از ۲۰۰۰ میلیارد تومان شکر وارد شده.

یکشنبه، خرداد ۱۹، ۱۳۹۲

آیا کشورهای مسلمان پیشرفت کرده اند؟



۵۳کشور در دنیا کشورهای اسلامی هستند که دارای حاکمانی مسلمان هستند که قوانین اسلامی را در آنها پیاده میکنند . جالب است که مردم این کشورها از هر نژاد ، فرهنگ ، موقعیت جغرافیائی و زبان تنها در اسلام ، فقر و عقب ماندگی با یکدیگر اشتراک دارند . حال به این امارها دقت کنید .

1 – فقیر ترین و عقب افتاده ترین کشور اروپا .. کشور اسلامی آلبانی است .

2 – اکئر کشورها ی خاور میانه با آنکه دارای ثروتهای هنگفت طبیعی هستند ، جزء کشورهای فقیر ، عقب مانده و جهان سومی حساب میشوند .

3 – کشورهای ترکیه ، امارات متحده عربی ، مالزی تنها کشورهای در حال پیشرفت این مجموعه هستند که یا حکومت سکولار دارند یا قوانین اسلامی را اجرا نمیکنند .

4 – کشورهای ایران و مصر در حالی جزء کشورهای عقب مانده و جهان سومی حساب میشوند که تا قبل از استیلای اسلام اعراب بر انها دارای بزرگترین تمدنهای تاریخ بوده اند .

5 – تنها کشور پیشرفته ای که زمانی اسلام در آن رواج داشته ، اسپانیاست که قرنها قبل مردمش اسلام را از کشورشان بیرون کردند .

6 – منبع اصلی تریاک ، هروئین و حشیش دنیا کشور مسلمان افغانستان است که مردمانش به شدت اعتقادات مذهبی دارند .

7 – معدود دزدان دریائی باقیمانده در جهان از کشور مسلمان سومالی هستند .

8 – این کشورها دارای بالاترین آمار جرم و جنایت ، کشتار و ترور و خشونت در دنیا هستند .

ازآمارها ی مربوط به فقر منجمله فرهنگی ، اقتصادی و سیاسی که بگذریم …. دیکتاتوری حاکم بر قریب به اتفاق این کشورها را هم نادیده بگیریم … یکنفر به من بگوید که اسلام برای این کشورهای فلک زده چه ارمغانی داشته است !؟

شنبه، خرداد ۱۸، ۱۳۹۲

میهن سالاری به زبان ساده - بخش 8



50- دموکراسی را بر دو گونه دانسته و انجام میدهند: مستقیم و غیرمستقیم. هرچه کشوری بزرگتر و یا مردمش ناآگاهتر باشند کفه دموکراسی غیرمستقیم سنگینتر میشود. یعنی مردم نمیتوانند راس و فله ی هرم سیاست را با رای بی واسطه ی خود برگزینند. از سوی دیگر، در برخی کشورها پس از ازمون شهروندی مردم حق رای دارند. و باز در پاره ای کشورها دادن رای اجباری است. با نگرش به شرایط  ایران مرکزی، دموکراسی بهترست به گونه غیر مستقیم باشد و مردم دو گونه حق رای داشته باشند: اجتماعی و سیاسی. برای گزینش کشوردار (نخست وزیر/ رییس مردم)میشود هرمی را در نگر داشت که  در کف و قاعده اش، مردم هر شهر: شهردار را با رای اجتماعی و مستقیم برمیگزینند. شهرداران هر استان، استاندار را انتخاب میکنند. و استانداران: کشوردار را معرفی مینمایند.  (من در نوشتارهایی دیگر بیشتر و اشکارتر اشاره خاهم کرد).
51- دیدگاه ماکس وبر:
دموکراسي مشارکتي به‌ عنوان وسيله‌ي حکومت منظم در جوامع بزرگ، غيرممکن است. اين امر، تنها به اين دليلِ مسلم نيست که ميليون‌ها تن نمي‌توانند به‌طور مرتب براي گرفتن تصميمات سياسي اجتماع کنند، بلکه از آن‌روست که اداره‌ي يک جامعه‌ي پيچيده، مستلزم تخصص expevtise     است... مشاغلي را که نيازمند تخصص است، نمي‌توان در معرض انتخاب افرادي قرار داد که ممکن است تنها آگاهي مبهمي از مهارت‌ها و اطلاعات ضروري داشته باشند
52- به عنوان یک قانون ابدی و سوگند جاودانه میهنی، آیین و نظام شاهنشاهی (فدرالیسم راستین)، بنیاد هویت ملی به شمار می آمد و در دورانی که پ‍شتوانه مزدیسنا (خرد و دادگری) را به همراه داشت، ایران زمین را به اوج قدرت و شهرت نیک رسانید. شاه و مردم ایران باستان بر این پیمان بودند که به کیش و آیین سیاسی کشور پایبند بمانند. نظام سیاسی ایران آریایی چنان بنا شده بود که به عوام و قومها اجازه نمیداد کشور را به تجزیه بکشانند و یا حکومتی را برگزینند که پیامدش بر ضد میهن باشد. در آیین شهریاری ایرانی، شاه نه یک خودکامه و خودسالار بلکه آفریده و زیردست نیرویی فراتر به نام خداوند بود و برای رفاه و پیشرفت میهنش میکوشید.

53- نکته بسیار مهم در ایران باستان، بهره وری از دین در خدمت میهن بوده و نه برعکس. در آن دوران هیچگاه شاهان پروا ندادند که حکومتی دینی بر سر کار آید و برخلاف نوشتارهایی که توتی وار از نفوذ موبدان ساسانی سخن میگویند، ساسانیان به عنوان یک راهبرد (استراتژی) به ویژه در برابر روم مسیحی، از دین ملی زرتشتی برای آمادگی و همبستگی مردم، سود میبردند. سرکوب مانویان و مزدکیان بهترین نمونه ها برای جلوگیری از دخالت روحانیت در سیاست است. به یاد آوریم که کتاب مقدس اوستا نه تنها دفتری دینی بلکه نامه ای ملی و میهنی بوده زیرا درجای جای آن، ایران زمین ستوده شده است: ایران، دل جهان و تاج سر هفت کشور و بهترین سرزمین برگزیده اهوراییست.
54- سخن آخر و راهکار نهایی را در کتاب پهلوی دینکرد میتوان جست:
اگر  روزی در این جهان زورمندی دین بهی و شهریاری درست ایین، در یک فرمانروای نیکو گرد آید، پیامدش کاهش عیبها و گزندها در میان مردم، و بالیدن آبادانی و پارسایی و نیکبختی است.
اگر شهریار بر تخت نباشد: شهریاری بی نام و دین بی رواج و زین ابزار ناکارآمد و بخشودگی ناپیدا و خزانه تهی و سپاه پراکنده خواهد بود.
از گونه های همبستگی: یگانه شدن با دیگر ایرانیان است به انگیزه ی خیم و خوی ایرانیشان و جدایی گزیدن از نا ایرانیان. گونه ی دیگر یگانگی با بهدینان میباشد.
سامانش پادشاهی نیکان، نهاده شده بر میانه روی و دادگری پاک و ناب است. با یادکرد از ستودگان اسمانی، این امید هست که دگربار درفش پادشاهی نیکان برافراشته شود. همینکه آن مرد اشکار شود، حکومت بد نابود میشود.
هرگاه ایرانشهر بن پاره های خود: دادگری اریایی و ایین دین مزدایی را دارا باشد، میهماندار مینوی نیک است. ایرانشهر آراسته و پاک و زیبا و خوشبو و شادمان خواهد شد.
از دادگری و دین سازگار است که نکویی و سود، افزایش میگیرد. زورمندی در شهریاری ایرانی سر برآورد و رستگاری و فراخی رونق گرفت. سرزمینهایی که از آن «کیش» شکست خورده اند شوربخت و فرو افکنده شدند.

بزرگداشت شهریاری ایرانی تنها از دین ایرانی برمیخیزد. و پیروی از اورمزد و دین مزدایی نیز از شهریاری ایرانی نیرو میگیرد.

جمعه، خرداد ۱۷، ۱۳۹۲

میهن سالاری به زبان ساده- بخش 7



45- یکی از ستونهای میهنسالاری ایرانی ، زبان ملی پارسی به پیشوایی شاه نامه است.
مارک بلوخ در کتاب «جامعه فئودالی» اشاره دارد که: بدون وجود یک نام، تجسم تصویر روشنی از مام میهن آسان نیست... تکلم به یک زبان، مردم را به یکدیگر نزدیکتر میکند و در سنتهای فکری ایشان عناصر مشترک جدیدی پدید می آورد./
وی یادآور میشود که اروپای فئودالی و ملوک الطوایفی، زمانی توانست در راه پیشرفت قدم بگزارد که قدرتهای مرکزی (پادشاهی ها) سرزمینهای متلاشی شده و پراکنده را زیر یک درفش واحد ملی گرد آوردند و احساسات ملی را برانگیختند.
46- با شکل گیری حکومت بلشویکی روسیه و گسترش کمونیسم، و با پیدایش حزب نکبتبار توده در ایران مصیبتهایی رخ داد که به ویژه هنوز در بخش فرهنگی دامنگیر ماست. چپگرایان و جهان وطنیها داس و چکش خود را بر تندیس بنیادگرایی ایرانی کوبیدند و نگزاشتند که یک روشنفکری نیرومند ملی هویدا شود. از نیرنگها و سنگرهای آنها جریان سازی شعر نو بود. این سرخ ها با همسویی سیاه رویان تا توانستند میهن سالاری را از سکه انداختند و جهان وطنی را رواج دادند. امروزه غرب زدگانی نیز افزوده شده اند که به بهانه دهکده و طویله ی جهانی، و نظم نوین و دیگر عبارتهای روشنفکرمآبانه ، از رشد میهن پرستی به ویژه در ایران جلوگیری میکنند. اما بی گمان اموزه های میهن سالاری به یاری یزدان، انها را از کار خاهد انداخت. بنیادگرایی ایرانی راهکاری است برای ایرانی ماندن در شرایطی که با نقاب و لقب جهانی شدن، میخواهند هویت ما را در هم بکوبند.
47-ايران يك  شبه قاره به شمار مى رفت كه همواره مرزهاى فرهنگى آن، بسى فراتر از مرزهاى سياسى و طبيعى اش، كشورهاى ديگر را درمى نورديد. آنچه كه جاى تعجب دارد، سكوت ما ايرانيان در برابر دروغ و غلو ناسيوناليستى ديگران است. اگر «نظامى گنجوى» مى گويد: «همه عالم، تن است و ايران: دل» از يك واقعيت تاريخى سخن مى گويد. فرهنگ و تمدن ايرانى، نه يك دستاورد محدود قومى و قبيله اى، بلكه يك خصلت و ويژگى جهانى است. اين ميراث به اندازه اى حسادت برانگيز است كه قوم هاى كوچك و بزرگ، كوشيده اند هر تكه از آن را به نام خود ثبت كنند! فرهنگ ميترايى را به نام «هلنى» جا مى زنند، بر سر «ابوريحان بيرونى» و «ابن سينا» و بسيارى از بزرگان ايرانى، عقال مى نهند، بر پاى «فارابى» چكمه قزاق مى كنند و گاهى هم كشاكش دارند كه «جلال الدين بلخى» آيا افغانى است يا غير؟
48- سرزمین سپند و ارض مقدس در اغاز و در بنیاد : ایران زمین بوده است. کسانی که به کتابهای مقدس عهد قدیم (تورات) و عهد جدید (انجیل) و نیز قرآن اعتقاد و باور دارند باید بدانند که در کتاب افرینش / تورات، بوم بهشتی بشر فلات ایران به شمار میرفت که در دو سوی آن، رودهای جیهون و فرات روانه بودند... کشتی نوح در چکاد ارارات به خشکی نشست. باید بدانند که نبی های تورات از شاهان هخامنشی به نیکویی یاد کرده اند و کورش بزرگ را مسیح  {قرآن: ذوالقرنین} دانسته اند.
بنابراین اگر از دیدگاه دینی و مذهبی نیز بنگرید، باید به ایران و میهن سالاری ایرانی ارج و احترام نهاد.
49- در وداها آمده است که ایزد اندرا (اندروای اوستایی) روشنایی را به سوی آریا (ایران زمین) میکشاند و مردم ارین را کمک میکند. افزون بر یادکرد و تقدس اریاورتا (اریابهارات) از سرزمینهای پارت و پارس نیز در سرودهای ریگ ودا نام برده شده. در کتبی دینی به نام پورانا کوه مقدس مرو جایی بود که ایزدان و اهوراییان در دامانش جای داشتند.
* برای اگاهی بیشتر بنگرید به :
- ایران بزرگ (جغرافیای استوره ای و تاریخی مرزها و مردمان ایرانی)
- پیامبر اریایی (ریشه های ایرانی در کیشهای جهانی)

پنجشنبه، خرداد ۱۶، ۱۳۹۲

میهن سالاری به زبان ساده- بخش 6


41- در کشاکش کیش و کشور پس از یورش عرب بادیه، باید به این نکته ی میهن سالارانه به ژرفی نگریست:
 میراث و دستاورد انسانی را بر دو گونه میدانند: مادی (تمدن) و معنوی (فرهنگ). در نامگزاری تمدنها باید به سرزمینها و مردمان چشم داشت و در نامخوانی فرهنگها ست که میشود از کیشها نیز یاد کرد. همانگونه که نداریم یا کم داریم که بگوییم: تمدن زرتشتی یا یهودی یا مسیحی یا بودایی... به همینگونه نام بردن از تمدن اسلامی (و نه فرهنگ اسلامی) نادرست است به ویژه که کیش را همراه با کشور یاد کرده و اصطلاح و زبانزد ایرانی - اسلامی را به کار ببریم. پس باید بگوییم: تمدن ایرانی - عربی/ که ان نیز نادرست است زیرا تازیان تمدنی نداشتند. و یا بگوییم: فرهنگ مزدایی - اسلامی/ که ان نیز ناهمگون است. بنابراین درست ترین نامگانه: ایران دوره اسلامی میباشد و هرآنچه که در تمدن این دوره به چشم میخورد برگرفته از ایران باستان به ویژه دوران شکوهمند ساسانیان  است. از آنجا که در دوران اسلامی یکی از بزرگترین ویژگیهای فرهنگ ایرانی زبان جهانگیر پارسی بود میتوانیم این دوران را به نام ایران پارسی نیز بخوانیم.
تا دیدگاه شما خوانندگان گرامی چه باشد؟
42-ایرانی ها با حفظ هویت خودشان به اسلام درآمدند و این، کار ساده ای نبود چون در امر هویت، دین (اسلام) مهمتر از سرزمین (ایران) بود. [شاهرخ مسکوب: هویت ایرانی و زبان فارسی]
 با فروپاشی ساسانیان، کشور ایران در راهی ناآشنا و جدا از آنچه که هزاران سال پیموده بود، فرو افتاد و هویت ایرانی دچار پیچ و خمهایی دردناک و دشوار گردید. ایرانیان دستخوش روان پریشی و شکاف شخصیت میان کیش نوین و کشور کهن خویش شدند. و سرانجام «شاهنشاهی ایرانی» بود که به پای «خلافت عربی» قربانی گردید؛ اگرچه ناهمسو با بسیاری از سرزمینها، هرگز جامه عربیت را یکسره بر خود نپوشانید و با پوششهای شعوبیه و شیعه، به پایداری پرداخت و از ورای چهارده سده، فروزه‌اش را به یک «اقلیت ملی» رسانید. و اگرچه خونینترین برخوردهای داخلی میان ایرانیان باستانگرا و اسلامگرا رخ داد و تا دوران کنونی هنوز بحث و جدل ادامه دارد... رویهم رفته ایرانیان در چهار سنگر با تازیان در رویارویی بودند:
۱. جبهه نظامی: جنبشهای رنگی، قرمطیها و باطنیها و غیره.
۲.جبهه سیاسی: تشکیل دولتهای ایرانی در دل حکومتهای عربی ـ اسلامی، و شهریاریهای مستقل.
۳. جبهه فرهنگی: شعر عربی و پارسی در ستایش فرهنگ و تاریخ ایران، ترجمان متنهای پهلوی به عربی... که همگی برای به رخ کشیدن پیشینه ایرانی در برابر تازی بود.
۴.جبهه مذهبی: پیدایی فرقه های شیعه و رویارویی با مذهب رسمی خلافت.
43- میهن سالاری گونه ای بنیادگرایی مثبت است. اگرچه نامگانه ی : بنیاد گرایی بار منفی وغیر دموکراتیک به خود گرفته اما واقعیت این است که همه کشورها و مردمان به گونه ای در فرهنگ و آیین و بینش خود، بنیادگرا هستند.  مهم اینجاست که بنیادگرایی در کدامین سو و آرمان باید باشد؟ در سده ی پیشین میلادی بنیادگرایی های ایدئولوژِیک در فرجام شکست خوردند زیرا نمیتوانستند با اندیشه های جهان وطنی شان، هویت ملی و آماج میهنی را نگه دارند. اما برعکس، کشورهایی که با اندیشه ی بنیادگرایی ملی به پیش رفتند مردم خود را در بهترین رفاه و آرامش نگهداری کردند و مایه ی عزت نفس ایشان شدند. البته آنقدر زیرک بودند که برخلاف هیتلر آرمانهایشان را به روی دیگران نیاورند.
با شناخت و تعریف درست از تاریخ و فرهنگ ایران، روشن است که بنیادگرایی ایرانی نه تنها واپسگرایی و ارتجاع به شمار نمیرود بلکه بهترین گزینه برای آینده ی میهن است. سه ستون استوار این بینش: زرتشت و کورش و فردوسی هستند. در زیرشاخه ها حافظ و خیام و سهروردی راهبر عرفان و فلسفه  ایرانی ، در میان پژوهندگان معاصر: حبیب نوبخت و ذبیح بهروز و ابراهیم پورداوود پیشوایان ایران شناسی به شمار میروند.
من به بنیادگرایان ایران دوست پس از اسلام لقب اقلیت ملی داده ام و بایسته میدانم کوششهای شگرف ایشان را باز شناسیم و دریابیم چگونه چراغ میهن پرستی را فروزان نگه داشتند.آگاه باشیم چرا شاه نامه سرایان را میکشتند و به بند میکشیدند. چرا جنبشهای ملی در برابر حکومت عربی شکست میخوردند؟ و البته چرا پس از 14 سده بنیادگرایی ایرانی خاموش نشد؟
.
44- هان ای دل عبرت بین، از دیده نظرکن/ایوان مداین را آیینه عبرت دان
ما بارگه «داد»یم، این رفت ستم بر ما/بر قصر ستمکاران تا خود چه رسد خذلان
گر زادره مکه، توشه است به هر شهری/تو زاد مداین بر، تحفه ز پی شروان
< خاقانی شروانی>
فروزه های فرهنگ و تاریخ ایران آنچنان چشمگیر بود که حتا سراینده ی متعصب و مذهبی مانند خاقانی را به سراییدن قصیده ی بالا وا میدارد. قصیده ای که برای خسروپرویز نیز مینالد، همان کسی که سرآغاز فروپاشی ایران ساسانی را از پاره کردن نامه رسول اسلام به دست او دانسته اند. خيام در نوروز نامه یکی از دلایل دریدن نامه را چنین مینویسد: پيغامبر ص انگشتري به انگشت اندر آورد و نامه‌ها كه فرستادي به هر ناحيتي، به مُهر فرستادي؛ سبب آن بود كه نامة او بي مُهر به پرويز رسيد. پرويز از آن در خشم شد. نامه را برنخواند و بدريد و گفت: < نامة بي مهر چون سر بي كلاه بُوَد و سر بي كلاه انجمن را نشايد>.
ایران سالاری انچنان ریشه ای داشته که مداین بر مکه الویت می یابد و این خاک میهن از دست رفته است که شروان برایش شیون میکند

چهارشنبه، خرداد ۱۵، ۱۳۹۲

میهن سالاری به زبان ساده - بخش 5


ابراهام لینکن در نبرد با ایالات جنوبی امریکا اصل میهن سالاری را دنبال کرد و پس از جنگهای خونین، ایالات متحد امریکا پایدار ماند وگرنه  از دیدگاه مردم سالاری جنوبیها حق داشتند که رای خود را به انجام برسانند. امریکا از اغاز جمهوری نیم بند خود که برای زنان و بردگان سیاه حقوقی برابر با مردان سفیدپوست قائل نبود، اینک رنگ و بوی یک امپراتوری را گرفته است.
34- در یکی از بهترین و البته تلخ ترین فرصتها و بزنگاهان تاریخی ایران سه سلسله نیرومند به جای همبستگی ملی و از هم گسیختن حکومت عباسی، با یکدیگر به جنگ و جدل پرداختند. سامانیان و ال بویه با دو مذهب متفاوت(سنی و شیعه) و یک دین مشترک، به رویارویی با یکدیگر و نیز صفاریان میهنسالار پرداختند. سامانیان و ال بویه کیش را به کشور برتری دادند و سده ها به پس افتاد برپایی ایران بزرگ و خودفرما...
35- اسپهبدان و صفاریان نمونه هایی ناب از میهن سالاران هستند. انها گردن نه نهادند به رای اکثریت و نوع حکومت. در برابر کیش بنی عباس و بنی امیه از مات شدن کشور جلوگیری کردند و نگزاشتند میراث تاریخی و فرهنگی نیاکان از سوی مردم به فراموشی سپرده شود.
36- برپایه مردم سالاری (یعنی: هرچه مردم بخاهند و بگویند و بکنند) ، زرتشت و دیگر فرزانگان و کیانیان نمی بایست هیچگونه کوششی برای دگرگونی میهن و جامعه میکردند!!
37- مولانا بلخی که در سراسر مثنوی اش هیچ یادکردی از حکمت و فرهنگ ایران باستان ندارد، و سعدی که اگرچه ستایشهایی از خسروان و بزرگان باستانی ایران داشته اما در سوگ واپسین خلیفه و فروپاشی حکومت عباسی، مرثیه میسراید نمونه هایی از همسویی با عوام و گرایش مردم سالاری به شمار میروند.
در برابر این دو، فردوسی و حافظ رویکردی میهن سالارانه دارند و با انکه بیشتر مردم به خلافت و امامت گردن نهاده اند، انها سخن از خسروان و کیان و شاهنشاهی ایران دارند.
38- انقلاب مشروطه ی پادشاهی ، پویش اقلیتی ملی و میهن سالار بود و نه اکثریتی که در دوره قجر مانند عصر حجر زندگی میکرد. از دیدگاه اماری و مشارکتی، انقلاب مشروطه پادشاهی به پای انقلاب مشروعه جمهوری نمیرسد. اما به راستی کدامیک دستاوردهایی میهنی - مردمی داشت؟ کدامیک به سود کشور بود؟
39- یکی از روشن ترین نمونه ها درباره فرومایگی مردم سالاری و فرامایگی میهن سالاری این است که بیشتر ساکنان سرزمین های جدا شده از ایران مرکزی کوشش شایسته ای برای بازگشت به دامان مام میهن انجام ندادند. و به همانگونه نیز، باشندگان ایران مرکزی، هم میهنان جدا افتاده در مرزهای ساختگی و دروغین را به فراموشی سپردند...
40- اینکه محتوای نظام مهم است نه پوشش آن، درست نمیباشد. بهترین کالا هم نیاز به پوششی نیک و درخور دارد تا فاسد نشود. میهنسالاری کیانی بهترین پوشش و محتواست.
سعدی شیرین سخن میگوید: تن آدمی شریف است به جان آدمیت. و لباس زیبا و پر زرق و برق را نشان آدمیت نمیداند. این سخن درست است اما شریفترین آدمها نیز دوست ندارند جامه ای ژولیده و پاره و ناپاک به تن کنند. در فرهنگ میانه گزین مزدایی، هم به ظاهر و هم به باطن توجه شده است. در مناظره و گفتگو با جمهوری طلبان هیچگاه آنان نتوانستند از این تله ی خود خواسته و خودساخته بیرون آیند که نه پادشاهی لزومن خودکامگی و استبداد است و نه جمهوری یکسره دموکراسی و ازادی را به ارمغان آورده است. جمهوریهای استبدادی با پادشاهی های اروپایی هرگز درخور برابری نیستند. جمهوری طلبان پیاپی این دروغ و تحریف را تکرار میکنند که پادشاهی یعنی سلطه ؛ و با بی شرمی قاجار و پهلوی را در یک رده جای میدهند. آیین و فرهنگ پادشاهی با آن شکوه و وقار و فرهمندی اش هیچگاه آلوده ی لودگیها و رفتار عوامانه روسای جمهور نمیشود. در این فرهنگ، پادشاه نمونه ای از یک انسان والا برای مردمانش است نه انکه مانند روسای جمهور، خودش را تا پایین ترین منش اوباشانه فرو اندازد. کاخ ریاست جمهوری و قالی قرمز و تشریفات دیگر همگی آیینهای شاهانه ای هستند که در نظامهای جمهوری تقلید میشوند. نه سلطنت استبدادی و نه جمهوری آبکی ایرانی شایسته ی کشور کورش و دیار دارا نیست.
آيين هايي كـه در بـارگـاه شاهـان انجام مي‌گرفت، امـروزه كمابـيش در ســراســر كشورها ـ چه پادشاهي و چه جمهوري ـ رعايت مي‌شود. اين آيين ها بر سه پايه بوده است:
1. استوره اي و نمادين.
2. ادب و احترام.
3. حفاظتي و امنيتي.
گزنوفون مینویسد: كورش سرمه كشيدن و آرايش صورت را تشويق مي‌كرد تا چشمان افراد: درخشان، و با رنگ: پوست ايشان زيباتر شود. و مقرر داشت كه درباريانش در انظار ديگران آب دهان نيندازند و يا بيني پاك نكنند و يا سر بر نگردانند و به چيزي خيره ننگرند و چنان رفتار سنگين و قرين وقار نمايند كه گويي هيچ چيز توجه آنها را جلب نكرده است.
جاحظ در كتاب تاج آورده است:
آيين پادشاهان ايران اين بود كه هر كس را پُرخوار و حريص و شكم پرست مي‌يافتند، وي را از صف محترمين جدا ساخته با زيردستان رديف مي‌كردند... و ديگر از آداب خوراك اين است كه مي‌بايد در پيش هر يك بشقابي باشد جداگانه و هر نوع خوراكي از گرم و سرد، از مايع و غير مايع، كه در بشقاب پادشاه گذارند، مي‌بايد در ظروف ديگران نيز پر كنند. زيرا براي پادشاهان ناگوار است كه خوراكي را به خود اختصاص داده و ديگران را محروم دارند... از جمله مراسم خوان پادشاهي اين است كه بايد دستمال صورت، به غايت سفيد و پاكيزه و تميز باشد. چون بار ديگر بر سر خوان لازم آيد، سزاوار است كه آن را شسته و پاكيزه كرده باشند يا دستمالي نو بر سر سفره گذارند... 
به نوشته ی دکتر محمد محمدي در کتاب: تاريخ و فرهنگ ايران / پيوستها 1
معمولا وقتي سخن از دربار و مراسم درباري مي‌رود، بيشتر به جنبه‌اي از آن توجه مي‌شود كه به تشريفات ظاهري باز مي‌گردد يا از مراسمي ياد مي‌شود كه شكوه و جلال دربار شاهان را مي‌نماياند و يا از ادب و فرهنگي سخن مي‌رود كه آراسته بودن به آنها براي كساني كه با دربار سر وكار مي‌داشته اند از فرايض شمرده مي‌شده است و كمتر به جنبه ديگري به رسوم درباري توجه مي‌شود كه نه با تشريفات بلكه با آيين كشورداري و اداره امور مملكت سروكار مي‌داشته‌اند؛ امري كه اگر در سخن از دربار ساساني ناگفته بماند مهمترين مزيت و ويژگي آن ناگفته مانده است.

سه‌شنبه، خرداد ۱۴، ۱۳۹۲

میهن سالاری به زبان ساده - بخش 4



23- نابرابری ،ناعادلانه است اما از آن بدتر برابری میان رای یک میهن پرست و یک جهان وطن است!! چرا نباید میان یک ایران دوست دانا با یک ایران نشین نادان فرقی باشد؟
24- هرچه بیشتر کاوش میکنم بیشتر در می یابم که پیوندی نهانی میان طیفهایی از جمهوری طلبان با تجزیه طلبان در میان است. خود دانید!!
25- ایرانشاهی (سروری ایران بر جهان) بر پایه میهن سالاری ، و آن بر بنیاد کیان بانی، و آن بر سنگ بنای مردم داری، و پایبندی ایرانیان به فرهنگ و ایین شهریاری بوده است.
26- یک زمان توده ای بودن نشانه ی روشنفکری بود، و امروزه جمهوریخواه بودن! گویا نیم قرن دیگر بایسته است زمان بگزاریم تا دو دلاریمان بیفتد!! نمیدانم چرا وقتی کم میاورند به من میگویند: مردم باید تصمیم بگیرند. /انگار که 1) تا حالا من تصمیم میگرفتم2) من جزو مردم نیستم3) مردم هم خیلی اهل پژوهش و بررسی و میهن دوستی بوده اند.4) تا اکنون تصمیمات درستی گرفته اند!!
27-  از دیدگاه میهنسالاری حتا 99/99 % مردم هم نمیتوانند و حق ندارند آرمانها و نمادهای ملی و کیانی را زیر پا نهند. میهن نباید قربانی نادانی و بوالهوسی ملت شود.
آزادی بدون آزادگی = هرج و مرج
یک نشانه برتری میهنسالاری بر مردمسالاری این است که مردم فدای میهن بایدشوند نه وارون آن!
یک نمونه از بی خردی مردم سالارانه: در تهران از پیچ شمیران تا تجریش به نام ابرمردی بود (کورش بزرگ)که اینک به نام یک میهن ستیز (علی شریعتی) نهاده شده است.
تا زمانی که مردم ما به جای جهانبینی ناب ایرانی به دنبال دهانبینی ضد ملی باشند، روزگار سیاهی خواهند داشت. میهنسالاری کیانی پرتویست بر این تیرگی...
28- نهاد میهنسالاری کیانی با چشمداشت به سه گزاره است: زرتشت. کورش. فردوسی
  • عوام سالاری و جمهوری ردیه ای است بر این سه ابرمرد ایران زمین.
  • میهن سالاری دربردارنده ی آگاهی رسانی به مردم ایران برای آبادانی کشور پر افتخاریست که در تاریخ همتا ندارد.
  • 29- مشروطه یک امر کلی است که حتا در جمهوریت نیز وجود دارد. مشروطه یعنی محدودیت و تعدیل قدرت. !باید درباره این مسئله فکر کرد که ایا این برابری رای دستکم در زمینه حساس سیاسی و نه اجتماعی (مانند شوراهای شهر)ناعادلانه است یا نه؟ من در نوشتاری دیگر به اینها میپردازم.میخواهم از زبان همه شما بدانم که در این سه دهه چند درسد ملت کنونی ایران از سواد و شعور و میهن پرستی برخوردار است؟ به من امار بدهید.
    ارج گزاری به ملت به معنای تعریف و تمجید دروغین از آنها نیست بلکه من چون مردم را دوست دارم شدیدترین انتقاد را از آنها میکنم تا به خودشان بیایند.
    30-چرا شما جمهوری طلبان متوجه نمیشوید که میان نهاد و فرد تفاوت است؟ من نیز هر نوع جمهوریت را رد میکنم زیرا فراوان روسای فاسد جمهوری در سراسر دنیا بوده اند!!!!!چه تضمینی دارید که رییس جمهور جنابعالی نیز دیکتاتور نشود؟ جمهوری را برابر با مردم داری و دموکراسی و پادشاهی مشروطه را برابر با ارتجاع و سلطان بازی میدانید. چشم به روی پادشاهی های اروپایی بسته اید و میهراسید یک نقد جدی روی نوشتارهای من داشته باشید .زمانی که ملتی کشورش را خراب میخواهد چه باید کرد ؟! همان بهتر که در کشوری مردمی ویرانگر نباشند. دستکم جانداران و فضای سبزش نابود نمیشود!!!
    31- کسانی که پادشاهی مشروطه را یکسره رد میکنند در واقع ناآگاهی خود را از جامعه شناسی و علوم سیاسی نشان میدهند و کینه ای بیجا دارند زیرا هرگز نمونه های اروپایی را در نظر نمیگیرند. فدرالیسم نیز بسیار جای بررسی دارد و یادتان باشد که ان کشورها مثل ایران پان ترک و پان کرد و پان عرب و .... ندارد.
    سپاسگزار میشوم کسی راهنمایی کند که آش جمهوری ایرانی را (اعم از فدرال و دموکراتیک و...) چه کسانی پخته اند؟ نظریه پردازان کیستند و چه برنامه و قانونی دارند؟؟
    32-از آنجا که نسل پیشین به اصطلاح روشنفکر، نخست شورش مینمود و سپس اندیشه میکرد، و سرانجام اشتباهش را نمی پزیرفت، بنابراین باید بی هیچ پیشداوری، به بررسی مردم سالاری در زمینه ی فلسفه و علوم سیاسی و اجتماعی بپردازیم.به امید درخشش خردهای خفته!
     # پرسش: کدام مردم؟
    آیا مردم سالاری نگره ای همگن و استاندارد است که بی کم و کاست برای همه ی کشورها کاربرد دارد؟
    آیا برای مثال و نمونه ، مردم ایران همه در یک رده از دانش و فرهنگ و میهن دوستی جای دارند که حق رای و گزینش ایشان برابر باشد؟
    اگر در یک همه پرسی به شیوه ی سومالی، مردم در هر گوشه رای به تجزیه ایران دادند باید ارج و گردن نهاد؟!!!
    پاسخ شما چیست؟

    دوشنبه، خرداد ۱۳، ۱۳۹۲

    میهن سالاری به زبان ساده- بخش 3


    13 - میهن سالاری نگرنده ی گستره تاریخی و ژرفای فرهنگی و گنجایش اجتماعی است.
    14- مردم سالاری دامی به پهنای ایران برای قربانی کردن و قطعه قطعه کردن ان است. برنامه خیانتکاران و تجزیه طلبان این است که با همه پرسی در گوشه و کنار ایران، با رای خود قومها، کشور را چندین تکه کنند.
    15- در سراب مردم سالاری، توده ها همیشه تشنه و گرسنه در اندیشه شکم هستند و نه ازادگی و بالندگی. در ابریزگاه جمهوریت از عوام به گونه دستمالی برای پاک کردن پلیدیهای دولتی بهره برداری میشود.
    16- اصول میهن سالاری به اندازه ای ساده و روشن و واقع بینانه است که اهل مغلطه و سفسطه، آن را بر نمی تابند و به خشم می ایند, زیرا انها از جمهوریت و مردم سالاری بسان پوششی برای خودسالاری و منافع فردی بهره میجویند در هالی که در چارچوب میهن سالاری ناچارند نگهبان کاروانی به نام کشور باشند؛ نه راهزن و دزد کاروان.
    17- میهن سالاری یعنی وحدت وجود در یک کالبد به نام کشور، یعنی همنوایی و همیاری برای ابادانی میهن. مردم سالاری و چند صدایی! یعنی کشاکش برای پر کردن جیبهای شخصی و گروهی. جمهوریت یعنی شکاف و اختلاف؛ یعنی اکثریتهای شکننده و اقلیتهای متقلب.
    18- میهن سالاری بهترین محک و ازمون برای بازشناسی کسانی است که لاف ایران دوستی میزنند و به دروغ ، خود را ملی گرا میخانند. انها از میهن سالاری هراسان و گریزانند زیرا نمیخاهند مال و مسلک خویش را فدای خاک و خون نیاکان کنند. مردم سالاری دستاویزی است برای هوس رانی هایشان.
    19- در بینشگاه میهن سالاری می اموزیم که باید در برابر رای نابخردانه و کشورشکنانه ایستاد، اگرچه 99% ملت نیز رای اری داده باشند. یادمان باشد که به قول مورخان کهن: قانون شاهنشاهی ماد و پارس تغییر ناپزیر است.
    20- چیزی به نام موازنه میهن و ملت وجود ندارد. انها هر کدام در یک کفه ترازو نیستند بلکه در این ساختار، میهن راباید به چشم سنگ بنا و یا کاخی خسروانی نگریست که مردم، سازنده و خادم اش به شمار میروند.
    21- مکتب میهن سالاری چشم دارد به فرهنگ رفتاری و منش ملی... هر ایرانی زاده و ایران نشین به خودی خود، ایرانی نیست. پژوهشگری چون پرفسور ارتور اوپهام پوپ که تاریخ چندین جلدی هنر ایران را نگاشت و سفارش کرد در سپاهان دفن شود، بسی ایرانی تر  از آن جماعتی است که به ویرانی و ربودن اثار باستانی همت! گماشتند. چه بهتر که ایران دوستانی از کشورهای دیگر جایگزین ایرانی نمایان شوند.
    22- در مرام میهن سالاری، ایرانی بودن دارای گزارش و شرحی اینگونه است:
    # اشنایی و شناخت و عشق به میراث تاریخی و فرهنگی.
    # داشتن و خاندن شاه نامه و پند گرفتن از آن.
    # ارج گزاری به ایینها و جشنها و انجام انها.
    # پاسداری از زبان پارسی.
    # پدافند از نهاد کیانی و شهریاری ایرانی.
    # پیروی از جهانبینی و طریقت مزدایی .
    # برتری دادن خاک کشور بر خون خویش، و میهن بر مردم.

    یکشنبه، خرداد ۱۲، ۱۳۹۲

    میهن سالاری به زبان ساده - بخش دوم


    10- درباره میهن و کشورمان این سخنان را با آب طلا باید نوشت:

  • از ایران جز آزاده هرگز نخاست. (اسدی توسی)
  • معنی ایرانشهر: شهر نیکان است...این اقلیم شریف از دیگر اقلیمها برتر است...نخبه و اشرف نقاط زمین است. (مسعودی: التنبیه و الاشراف)
  • این تربت [خاک ایران] را ایزد تبارک و تعالا بر همه جهان، فضل نهاد؛ این دیار و اهل او محترم بوده اند. (گردیزی: زین الاخبار)
  • چو ایران،جهان آفرین، نآفرید. (ایرانشاه: بهمن نامه)
  • همه عالم تن است و ایران دل (نظامی گنجوی)
  • درود بر فر کیانی. درود بر ایران ویج. (هرمزد یشت)
  • فروهر کیومرس پاک را میستاییم. نخستین کسی که به گفته و آموزه اهورا مزدا گوش فرا داد و از او نژاد آریایی و ایران زمین، پدید آمد. (فروردین یشت)
  • به خشنودی فره‌ی ایرانی مزدا آفریده. فره‌ی ایرانی، توانا و فرهمند است. خِرد نیک و دارایی خوب میبخشد. فره‌ی ایرانی اهریمن و دشمن را در هم میشکند. خشکسالی و یخبندان، آز و تنبلی را به دور میراند. فره‌ی ایرانی، سرزمینهای ستیزه‌گر انیرانی را درهم میکوبد. (اشتاد یشت)
  • اهورامزدا این سرزمین را از دروغ و دشمن و خشکسالی به دور دارد. (داریوش بزرگ)
  • از این هفت کشور، ایرانشهر، بزرگوارتر است به هر هنری. (مقدمه شاهنامه ابومنصوری)
  • 11- فردوسی میفرماید: همه سر به سر تن به کشتن دهیم، از آن به که کشور به دشمن دهیم... یعنی همه باید از یکپارچگی و قلمرو میهنمان پدافند کنیم نه انکه بنشینیم و ببینیم که روس و انگلیس با تکه تکه کردن ایران بزرگ، کشورکهایی جعلی و ساختگی پدیدار کنند. سپس در این سرزمینهای متعلق به ایران، همه پرسی و مردمسالاری باشد و برای خودشان رییس جمهور و دیگر مقامها و نهادها را برگزینند.!!
    12- ابرمرد تاریخ ایران و جهان کورش بزرگ میفرماید:
    * برایم ناپزیرفتنیست که نیکان و دلیران، با مردم دون و زبون یکسان و برابر باشند.
    * هیچ سامانی استوار نیست اگر باشندگانش تبهکار باشند. پس چه بهتر که خانه ای تهی باشد تا انکه کاشانه ی خودفروشان شود و از هم بپاشد.
    {منم کورش شاه جهان/ به کوشش: امید عطایی فرد}
    به فرموده شاهنشاهمان میهن مهمتر از مردم فرومایه اش میباشد. و چه نیکوست که سراسر این مردم  از این خاک پاک زدوده شوند. و نیز نباید میهن پرستان و میهن فروشان از حق رای برابر برخوردار باشند. به ویژه که ایشان در بخش دیگری از گفتارشان میگویند:
    * بسا بی مایگان و دونان هواداران بیشتری دارند و فساد چه آسان و چشمگیر، بسی دلها را به تندی میگشاید. اما پاکان و فرزانگان پیوسته دچار دشواری هایند و در کشاندن دیگران چیره دستی چندانی ندارند.
    هشدار کورش بزرگ یاداور آژیرهای روشنفکران و جامعه شناسان غربیست که دموکراسی هایشان را بازیچه پول سالاران و زورسالاران میدانند.

    شنبه، خرداد ۱۱، ۱۳۹۲

    میهن سالاری به زبان ساده - بخش یکم


    میهن پیش از مردم بوده و آفریننده ی تیره ها و تبارهاست. مردم میهن از آب و خاک کشورشان پدید آمده اند.
    2- میهن ماندگار است و مردم همیشه رفتنی و گزرا هستند.
    3- برتری و ارج بیشتر و والاتر میهن در سنجش با مردم در این است که همواره مردم باید خود را پیشمرگ میهن کنند نه انکه میهن برای مردم از میان برود.
    4- مردم (ملت، قوم)  شناسه و رسمیت خود را از میهن میگیرد و بدون میهن دارای هیچ نام و اعتباری نیست. اما میهن حتا بدون مردم نیز در یادگاه تاریخ دارای اسم و رسم خویش میماند.
    5- پیکار و پدافند برای میهن همیشه درست و بخردانه به شمار رفته اما جنگ برای دیدگاه های دینی و باورهای زورگو ناپسند و پلشت بوده است.
    6- در رویکرد میهن سالاری ،میهن و مردم، هر دو خوشبخت و سرفراز خاهند بود اما نمونه هایی از مردم سالاری میتواند میهن و بنابراین مردم را به پریشانی و تباهی بکشاند... که بارها در تاریخ چنین شده است. انقلابهای خونین، جنگهای داخلی و درون مرزی، نهادها و نظامهای کمونیستی و فاشیستی، برخاسته از خواسته های مردم سالارانه بوده است.
    7- مردم سالاری به معنای راستین خود تنها روی کاغز و یا روستاها و نشستگاهان کم شمار میتواند هویدا باشد زیرا در مرز و بومهایی که انبوهی از مردمان زندگی میکنند چنانکه هر کس بخاهد سالار باشد هرج و مرج، جانها را میگیرد و روانها را میفرساید.
    8- به سبب یکدست نبودن ساختار اجتماعی و سواد سیاسی مردم، از اغاز تاریخ تاکنون به ناچار دو گونه نهاد و نظام فرمانروا بوده است: تک سالاری و گروه سالاری. آنچه که امروزه به گونه جمهوری و دموکراسی و مردم سالاری ارایه میشود بازتابی کمرنگ و نمایشی شب بازانه بیش نیست.
    9- تنها نهاد میهنی و نظام سیاسی جهان که توانست با امیزه ای بخردانه و هنرمندانه از تک سالاری و گروه سالاری و مردم سالاری به فرمانروایی و شهریاری بپردازد، "پادشاهی ایرانی" بوده است که نباید با سلطنت اشتباه شود. ریشه ها و شالوده های شهریاری ایرانی همانا میهن سالاری به شمار میرفته است اگر چه این ویژه نام را به کار نمیبرده اند.